Τελετή λήξης αναπτυξιακού 29/05/2014

Το Σάββατο 17 Μαΐου και με φιλικό παιχνίδι έναντι του Εφηβικού του Α.Σ. Καστοριάς, ολοκληρώθηκε η περίοδος προπονήσεων του κλιμακίου Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Ο κ Τούφας είχε την ευκαιρία καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς να δει, να επιλέξει και να προπονήσει τους καλύτερους αθλητές της περιοχής μας γεννημένους το 1999 και 2000. Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά να πραγματοποιούν κάθε Τρίτη προπονήσεις πολύ υψηλού επιπέδου, βελτιώνοντας αισθητά τις ατομικές τους επιδόσεις και παράλληλα να μυηθούν ακόμα βαθύτερα στα μυστικά του μπάσκετ.
Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Τούφα Νικόλαο ο οποίος με απαράμιλλο ζήλο, ενδιαφέρον και επαγγελματισμό, έσκυψε πάνω σε αυτά τα παιδιά προσφέροντάς τους εμπειρίες που δύσκολα αποκομίζουν αθλητές της επαρχίας. Παράλληλα ευχαριστούμε το Δήμο Βοΐου και το ΔΑΚ Σιάτιστας για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση των αναγκών του κλιμακίου, όλη την τρέχουσα σεζόν.
Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι ως Δ.Σ. παραμένουμε σταθεροί στην επιμονή μας να πιστεύουμε στους νεαρούς αθλητές και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, προκειμένου να δουλέψουν σε σωστές βάσεις και να εξελίξουν το ταλέντο τους. Παρά την ελαχιστοποίηση των εσόδων και τις περικοπές στις επιχορηγήσεις από την Ομοσπονδία, πάντα θα βρίσκουμε τον τρόπο να βοηθούμε τα ταλέντα της περιοχής μας.