Ο Πρωτέας Βούλας κατέκτησε την πρώτη θέση και στο ΤΣΟΤΥΛΙ…

Το Σάββατο 08/07, ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Νεανίδων 2016-2017, στο Τσοτύλι.  Στα τελικά των Νεανίδων που διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Τσοτυλίου, Πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχτηκε  ο ΠΡΩΤΕΑΣ Βούλας.  

    Η τελική κατάταξη έχει ως εξής:

1η θέση  Α.Ε.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

2η θέση  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.

3η θέση  Α.Σ. ΑΡΗΣ

4η θέση  Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ

5η θέση  ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

6η θέση  Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του τουρνουά αναδείχτηκε  η   Μάντυ Αναστασοπούλου του  Πρωτέα Βούλας, ενώ πρώτη σκόρερ η  Έλενα Τσινέκε με 107 πόντους, του Αρη.  Στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά, όπως ψηφίστηκαν από τους έξι προπονητές των ομάδων, αναδείχτηκαν οι Μάντυ Αναστασοπούλου Πρωτέα Βούλας, Έλενα Τσινέκε (Αρης), Ισμήνη Πράπα (Παναθηναϊκός), Γεωργία Τσιχλάκη (Πρωτέας Βούλας) και Σύνθια Εζέτζα (Παναθηναϊκός). Όπως γίνεται αντιληπτό, στους αγώνες έλαβαν μέρος οι καλύτερες ομάδες από όλη την Ελλάδα και οι καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες στην κατηγορία των Νεανίδων, που θα συγκροτήσουν τη ραχοκοκαλιά της αντίστοιχης Εθνικής ομάδας και μετέπειτα αυτή των Γυναικών.  Το μεγάλο στοίχημα και το οποίο κερδήθηκε για πολλοστή φορά, ήταν η απόλυτη ικανοποίηση όλων των αποστολών των ομάδων για τη φιλοξενία, τις συνθήκες διαμονής, την ποιότητα σίτισης και την  άμεση κάλυψή τους σε κάθε ανάγκη που προέκυπτε.  Από την πλευρά της η Ένωσή μας, θέλει να ευχαριστήσει την Ε.Ο.Κ. για την εμπιστοσύνη της να μας αναθέσει για ακόμα μία χρονιά τη διοργάνωση Τελικών Φάσεων, το Δήμαρχο Βοΐου κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο  αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και στελέχη του Δήμου και του ΔΑΚ, για τη άψογη οργάνωση και φιλοξενία.  Δέσμευσή μας είναι να φέρουμε και άλλες μπασκετικές διοργανώσεις στην περιοχή μας, προβάλλοντας αφενός το άθλημα και αφετέρου τον τόπο μας και τη φιλοξενία των κατοίκων του.

Πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του τουρνουά αναδείχτηκε η Μάντυ Αναστασοπούλου του Πρωτέα Βούλας,

 

Πρώτη σκόρερ η Έλενα Τσινέκε, του Άρη.

Καλύτερη πεντάδα του τουρνουά, αναδείχτηκαν οι Μάντυ Αναστασοπούλου Πρωτέα Βούλας, Έλενα Τσινέκε (Αρης), Ισμήνη Πράπα (Παναθηναϊκός), Γεωργία Τσιχλάκη (Πρωτέας Βούλας) και Σύνθια Εζέτζα (Παναθηναϊκός).

Στον έκτο Πελασγό Μεγαλόπολης το αναμνηστικό παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ Θανάσης Καλαφατίδης

Πέμπτο Απόλλωνα Πτολεμαΐδας την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ Γιώργος Δρόσος

Στον τέταρτο Ηρόδοτο το έπαθλο παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Βασίλης Μπούτσης.

 

Στον τρίτο Αρη τα μετάλλια και τα αναμνηστικά παρέδωσαν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος και ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΔΥΜ Γιάννης Γκοβεδάρος

Στο Δεύτερο Παναθηναϊκό το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Κώστας Νικάκης και ο αντιδήμαρχος Βοΐου Αναστάσιος Ευθυμιάδης.

Η ΕΟΚ και η ΕΚΑΣΔΥΜ δια του μέλους του ΔΣ της και πρόεδρου της αντίστοιχα, Λάζαρου Σαββίδη, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αντιδήμαρχο Βοΐου Αναστάσιο Ευθυμιάδη.

Η ΕΟΚ και η ΕΚΑΣΔΥΜ δια του μέλους του ΔΣ της και πρόεδρου της αντίστοιχα, Λάζαρου Σαββίδη παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην ειδική συνεργάτιδα του Δήμο Βοΐου, Καλιόπη Κισκίνη.

1η θέση Α.Ε.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

2η θέση ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο

3η θέση Α.Σ. ΑΡΗΣ

4η θέση Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ

5η θέση ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

6η θέση Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ