Προπονητικό Camp Αγοριών-Κοριτσιών 09/04/2011

“Ο Στρατηγός” στο Camp των Μικτών Ομάδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.
Ο “Στρατηγός”, Πρωταθλητής Ευρώπης, προπονητής των ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, Κώστας Μίσσας, ήταν ο επικεφαλής του Τεχνικού Επιτελείου στο Camp των μικτών ομάδων Αγοριών – Κοριτσιών, το οποίο διοργάνωσε η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., το Σάββατο 09 Απριλίου στα Δ.Α.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ και ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ αντίστοιχα. Εξέχουσα θεωρείται επίσης και η παρουσία των Ομοσπονδιακών Προπονητών κ.κ. Λημνιάτη Γιώργου, Δοξάκη Γιώργου και Μελετιάδη
Ευριπίδη, καθώς και των Περιφερειακών Προπονητών της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., κ.κ Γιώργου Ασλανίδη και Γιώργου Καννά.
Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα προπονήσεων του CAMP, είχε ως εξής:

ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 09/04/11 14:00 – 16:00 ΜΙΚΤΗ ΑΓΟΡΙΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. (ΓΕΝ. 1996) ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 09/04/11 16:00 – 18:00 ΜΙΚΤΗ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ (ΓΕΝ. 1997-98) ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 09/04/11 20:00 – 22:00 ΜΙΚΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ ΔΑΚ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Σκοπός αυτών των camp, τα οποία εκπονούνται από την Ομοσπονδία, είναι να αποκομίσουν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές ιδία άποψη για το δυναμικό των Ενώσεων και να εντοπιστούν αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι στο μέλλον και μετά από σκληρή δουλειά, θα πλαισιώσουν τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων της χώρας μας.
Σύμφωνα με τον κ. Μίσσα, υπάρχουν κάποιοι αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι του παρακίνησαν το ενδιαφέρον, αλλά η εκτίμησή του είναι ότι το γενικότερο επίπεδο των αθλητών δεν ξεχωρίζει από αυτό των άλλων Ενώσεων. Δόθηκαν κάποιες οδηγίες και κατευθύνσεις στους Περιφερειακούς Προπονητές μας προκειμένου στην επόμενη επίσκεψη του κ. Μίσσα και του επιτελείου του, να υπάρξει καλύτερη εικόνα.

misas 2 misas 3