Πρωταθλήματα Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2011-2012 19/03/2012

ΘΕΜΑ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

  • Σας ενημερώνουμε ότι οι αγωνιστικές των Πρωταθλημάτων Παμπαίδων – Παγκορασίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., όπως προέκυψαν από την κλήρωση που διενεργήθηκε στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 14/03/2010 και ώρα 19:30 έχουν αναρτηθεί στο site της ΕΚΑΣΔΥΜ.
    Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων, σύμφωνα με τις Προκηρύξεις της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και με γνώμονα την πρόθεση να πάρουν πολλά παιχνίδια τα παιδιά, (χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στις Σχολικές τους υποχρεώσεις, εξετάσεις κλπ) και τη δημιουργία ενδιαφέροντος, αποφάσισε όπως τα παραπάνω Πρωταθλήματα να διεξαχθούν με το εξής σύστημα:
    Α. Το Πρωτάθλημα Παγκορασίδων θα διεξαχθεί σε μία φάση με διπλούς αγώνες (2 γύρους) εντός – εκτός των ομάδων που συμμετέχουν και Πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα πρωτεύσει.
    Β. Το Πρωτάθλημα Παμπαίδων θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα υπάρχουν δύο όμιλοι των οκτώ (8) και επτά(7) ομάδων αντίστοιχα, ορισμένοι με γεωγραφικά κριτήρια. Οι αγώνες θα είναι μονοί (1 γύρος) εντός ή εκτός, ανάλογα με την κλήρωση. Στη δεύτερη φάση θα δημιουργηθούν τέσσερις όμιλοι. Ο πρώτος με τέσσερις (4) ομάδες, τις δύο πρώτες που θα προκύψουν από κάθε όμιλο και οι οποίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες εντός – εκτός, Πρωταθλητής ανακηρύσσεται ο πρώτος της ειδικής βαθμολογίας. Ο δεύτερος, τρίτος και τέταρτος όμιλος θα απαρτίζονται από τις ομάδες που θα καταλάβουν αντίστοιχα τις θέσεις 3-4, 5-6 και 7-8 αντίστοιχα και οι οποίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες εντός – εκτός.
    Η ημερομηνία έναρξης των Πρωταθλημάτων είναι η 24/03/2012, οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο και Κυριακή και η λήξη των Πρωταθλημάτων υπολογίζεται την 13/05/2012. Αναβολές αγώνων δε θα γίνονται δεκτές, για κανένα λόγο. Υπενθυμίζεται ότι τα εν λόγω Πρωταθλήματα έχουν καθαρά αναπτυξιακό χαρακτήρα και σκοπός τους είναι να αρχίσουν οι μικροί αθλητές/τριες να εντάσσονται στο αγωνιστικό κλίμα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. διευκρινίζει ότι σε καμία περίπτωση δε θα ανεχτεί αντιαθλητικές και αντιπαιδαγωγικές συμπεριφορές, από φιλάθλους, Παράγοντες και ιδιαίτερα Προπονητές και οι οποίες θα επιφέρουν αυτόματη αποβολή των ομάδων από τα Πρωταθλήματα και παραδειγματικές ποινές στα υπαίτια Σωματεία και πρόσωπα. Επίσης υπενθυμίζεται ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η άμυνα ζώνης, στη πρώτη παράβαση θα επιβάλλεται Τεχνική Ποινή και στη δεύτερη το υπαίτιο Σωματείο θα τιμωρείται με μηδενισμό. Το κόστος των Πρωταθλημάτων αυτών θα επιβαρύνει αποκλειστικά τα Σωματεία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς