ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ενότητα 1 – Πως χρησιμοποιούνται τα στοιχεία σας;
Κατά την εγκατάσταση και χρήση της εφαρμογής δεν καταχωρείτε κανένα ευαίσθητο ή μη προσωπικό στοιχείο σας στη βάση δεδομένων μας. Η μόνη καταχώρηση είναι συγκεκριμένων χρηστών όπως διαιτητές, κριτές, μέλη της ΕΚΑΣΔΥΜ οι οποίοι δίνουν την συναίνεση τους για την δημιουργία χρήστη.

Ενότητα 2 – Συναίνεση;
Πώς δίδεται τη συγκατάθεσή μου;
Αν ρωτήσουμε για τις προσωπικές σας πληροφορίες για έναν δευτερεύων λόγο, όπως το μάρκετινγκ, είτε θα σας ρωτήσουμε ευθέως για ρητή συγκατάθεσή σας, ή να σας δώσουμε την ευκαιρία να πείτε όχι.
Πώς μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου;
Εάν μετά το επιλέξετε, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας για να επικοινωνούμε μαζί σας, για τη συνέχιση της συλλογής, χρήση ή αποκάλυψη των πληροφοριών σας, ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στο info@ekasdym.gr.

Ενότητα 3 – Αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων
Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε.

Ενότητα 4 – Διακομιστής
Η εφαρμογή μας φιλοξενείται από την από το Play Store της Google.
Τα δεδομένα που λαμβάνετε είναι αποθηκευμένα στη βάση δεδομένων της papaki.gr. Τα δεδομένα που λαμβάνετε είναι σε έναν ασφαλή διακομιστή πίσω από ένα τείχος προστασίας με σύνδεση SSL.

Ενότητα 5 – Υπηρεσίες Τρίτων
Η εφαρμογή μας δεν χρησιμοποιεί υπηρεσίες τρίτων. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε κάτι τέτοιο παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@ekasdym.gr
Σύνδεσμοι:
Όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους στην εφαρμογή μας, υπάρχει μικρή πιθανότητα να σας κατευθύνουν σε νέα τοποθεσία. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των άλλων ιστοσελίδων και σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου τους. Η ΕΚΑΣΔΥΜ επιλέγει συνδέσμους από επίσημες ιστοσελίδες όπως ΕΟΚ, FIBA κτλ για την καλύτερη ενημέρωση σας.

Ενότητα 6 – Ασφάλεια
Για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, παίρνουμε λογικές προφυλάξεις και ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές για να βεβαιωθούμε πως δεν θα χαθούν, καταχραστούν, αποκαλυφθούν, αλλοιωθούν ή καταστραφούν ανάρμοστα.

Ενότητα 7 – Διαφήμιση
Οι διαφημίσεις αποτελούν χορηγίες και η ΕΚΑΣΔΥΜ είναι υπεύθυνη γι’ αυτές. Δεν χρησιμοποιούμε τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στην εφαρμογή.

Ενότητα 8 – Ηλικία Συναίνεσης
Με τη χρήση αυτής της εφαρμογής, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 13 ετών.

Ενότητα 9 – Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ανά πάσα στιγμή, έτσι παρακαλούμε να διαβάζετε συχνά. Αλλαγές και διευκρινίσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Αν κάνουμε σημαντικές αλλαγές σε αυτή την πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε εδώ ότι έχει ενημερωθεί, έτσι ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε, και κάτω από ποιες συνθήκες, αν υπάρχουν, χρησιμοποιούμε ή/και κοινοποιούμε.
Η εκάστοτε διοίκηση της ΕΚΑΣΔΥΜ είναι υπεύθυνη για την πολιτική απορρήτου.
Ερωτήσεις και πληροφορίες επικοινωνίας
Αν θα θέλατε να: έχετε πρόσβαση, διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε κάποιες προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για σας, να δηλώσετε ένα παράπονο, ή εάν απλώς θέλετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ekasdym.gr