Σχολή κριτών καλαθοσφαίρισης 2014-2015

seminario3 seminario Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η Σχολή Κριτών Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.) και ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθόσφαιρας Δυτικής Μακεδονίας (Σ.Κ.Κ.ΔΥ.Μ.). Η συμμετοχή των κριτών που έλαβαν μέρος, τόσο των παλιών όσο και των νέων, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σε αυτό το τριήμερο σεμινάριο έγινε εκτενέστατη ανάλυση στους νέους κανονισμούς της Καλαθοσφαίρισης και λύθηκαν απορίες από τους αξιόλογους εισηγητές, την κυρία Τάνια Μερίκα πρόεδρο του Συνδέσμου Κριτών Καλαθόσφαιρας Αττικής και τον κύριο Τάσο Αναστασόπουλο Α’ αντιπρόεδρο.

Η συμβολή των κριτών σε έναν αγώνα καλαθοσφαίρισης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία του αγώνα. Στα πλαίσια αυτά η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και ο Σ.Κ.Κ.ΔΥ.Μ. με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για τον αθλητισμό, επιμορφώνει τα στελέχη της με στόχο την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Για την άψογη διεξαγωγή της Σχολής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εισηγητές την κυρία Τάνια Μερίκα και κύριο Τάσο Αναστασόπουλο, το ΚΕΚ Όραμα για την φιλοξενία, τα εστιατόρια Οινάνθη, Ζέφυρο και Αγορά για τα υπέροχα γεύματα που μας προσέφεραν και τους χορηγούς επικοινωνίας την Ηλεκτρονική Εφημερίδα Δυτική και τον τηλεοπτικό σταθμό TOP Channel.